Prezentari produse

km0278-ar-0-1180px.jpg

Rucsac laptop seria To Go Kruger&Matz

Daca munca ta necesita deplasari dese, atunci rucsacul Kruger&Matz din seria To Go va deveni tovarasul tau de neinlocuit. Rama interioara din aluminiu cu maner retractabil, impreuna cu posibilitatea de ascundere a manerului, precum si a rotilor de cauciuc vor transforma usor rucsacul intr-o valiza in care iti are loc intreg bagajul.  Iar daca te simti confortabil sa transporti lucruri in rucsac, ai posibilitatea sa acoperi rotile care se pot murdari cu un capac special.

 

Rucsacul Kruger&Matz este foarte spatios si are o serie de spatii practice de stocare. Exista doua buzunare fata unde poti sa iti pui telefonul, portofelul sau alte lucruri de care ai nevoie. Compartimentul principal este impartit in doua: in prima parte iti poti aseza laptopul pentru a-l feri de zgarieturi sau lovituri, iar in a doua parte iti poti aseza agenda si alte documente de care ai nevoie. In aceeasi parte a rucsacului de pe unul dintre peretii laterali vei gasi un loc pentru mouse, casti sau alte accesorii.

 

Rucsacul Kruger & Matz To Go este realizat din material de calitate rezistent la apa, iar culoarea neagra ii pune in evidenta eleganta, indiferent de situatie. Constructia solida impreuna cu manerele glisante iti asigura o utilizare indelungata a produsului.