Prezentari produse

Blender mana Teesa TSA3511

Incearca blenderul de mana de la Teesa si surprinde pe toata lumea cu mancaruri delicioase! Datorita accesoriilor atasate poti pregati supe creme perfect amestecate, poti taia carnea sau sa bati crema de frisca pentru deserturi. Si totul e rapid, usor si placut! Convinge-te singur!

Reglare viteza

Unul dintre avantajele blenderului il reprezinta puterea ridicata - 1000 W; produsul are posibilitatea de reglare a vitezei: 8,500 - 12,000 rpm. Astfel, poti fi sigur ca va procesa atat produse moi, cat si mai dure.

Functie turbo

Vrei un produs care sa faca fata oricaror provocari? Blenderul de mana are pe langa posibilitatea de modificare a vitezei si functia turbo, in care viteza creste la pana la 13,000 rpm. Acum, poti face mai mult!

Confort in utilizare

Vrei sa tai ceapa sau carne? Sau poate reteta pe care vrei sa o faci necesita ierburi proaspete? Indiferent ce vrei sa faci la cina, un chopper cu bol de 0.5 litri te va ajuta cu siguranta in pregatirea mesei. Setul include si o cana gradata de 600 ml ceea ce iti va usura utilizarea blenderului.

Accesorii aditionale

Ai pofta de ceva dulce? Atunci blenderul Teesa te poate ajuta! Setul include si un tel care te va ajuta sa pregatesti aluatul pentru clatite sau sa bati frisca, fiind ideal pentru torturi sau inghetata.

Rezistenta ridicata

Atat capul de mixare, lamelele si telul sunt facute din otel inoxidabil. Astfel, mixarea, maruntirea si amestecarea sunt posibile si pentru produse fierbinti, de pana la 60° C. Iar otelul inoxidabil garanteaza o functionare pe termen lung a produsului.