Prezentari produse

Blender manual Teesa TSA3521

Ia-ti adio de la monotonia din bucatarie si profita de potentialul noului blender de mana Teesa! Acum poti pregati cu usurinta cocktail-uri racoritoare, supe sanatoase si sosuri delicioase. Convinge-te singur si vei uita de alte produse pe care le foloseai inainte.

Reglarea vitezei

Blenderul are o putere de 700 W, ceea ce il face foarte eficient. Produsul iti ofera si posibilitatea de control a vitezei intre 8,500 si 12,000 rpm. Astfel, poti fi sigur ca va procesa atat produse moi, cat si mai dure.

Functia turbo

Vrei un produs care sa faca fata oricaror provocari? Blenderul de mana are pe langa posibilitatea de modificare a vitezei si functia turbo, in care viteza creste la pana la 13,000 rpm. Acum, poti face mai mult!

Capacitate mare

Cand ai blenderul Teesa, nu trebuie sa iti cumperi si vase suplimentare; setul cuprinde si o cana gradata de 600 ml, foarte practica la masurarea ingredientelor atunci cand gatesti.

Accesorii aditionale

Ai pofta de ceva dulce? Atunci blenderul Teesa este exact ce ai nevoie! Setul include si un tel care te va ajuta sa pregatesti aluatul pentru clatite sau sa bati frisca, fiind ideal pentru torturi sau inghetata.

Rezistenta ridicata

Atat capul de mixare, lamelele si telul sunt facute din otel inoxidabil. Astfel, mixarea, maruntirea si amestecarea sunt posibile si pentru produse fierbinti, de pana la 60° C. Iar otelul inoxidabil garanteaza o functionare pe termen lung a produsului.