Prezentari produse


Unghi larg de vizualizare

DVR-ul auto Peiying Basic D100 are o lentila cu unghi larg de vizualizare de 140°, care care garanteaza inregistrarea unei imagini complete a ceea ce se intampla in fata capotei automobilului. Extrem de util, mai ales cand se determina vinovatia in cazul unei coliziuni.

Inregistrare cu rezolutie FHD

DVR-ul auto permite inregistrarea in rezolutie FHD la 30 cadre pe secunde. In plus fata de calitatea excelenta a inregistr─ârilor, dispozitivul va permite sa fotografiati la o rezolutie maxima de maxim 12 Mpx. Toate materialele pot fi salvate pe un card micro SD de 32 GB.

Functie WDR

Functia WDR a DVR-ului auto Peiying Basic D100 inseamna ca si la un contrast ridicat al luminii inregistreaza imagine de o calitate ridicata. Acum poti inregistra chiar in zone cu lumina foarte puternica, fara sa pierzi din claritatea imaginii!

Inregistrare cu sunet

Dispozitivul are un microfon incorporat si un difuzor care permite inregistrarea si redarea inregistrarilor cu sunet. Filmele pot fi redate mai tarziu pe DVR si pe computer.

Senzor G

Functionalitatea DVR-ului este crescuta de senzorul G care functioneaza ca o adevarata cutie neagra, salvand inregistrarea in situatia unei coliziuni sau a unui accident, chiar atunci cand masina este in parcare.