Prezentari produse


Unghi larg de vizualizare

DVR-ul auto Peiying Basic D200 are o lentila cu unghi larg de vizualizare de 170°, care garanteaza inregistrarea unei imagini complete a ceea ce se intampla in fata capotei automobilului. Extrem de util, mai ales cand se determina vinovatia in cazul unei coliziuni.

Inregistrare in format FHD

DVR-ul auto permite inregistrarea in rezolutie FHD la 30 cadre pe secunda. In plus fata de calitatea excelenta a inregistr─ârilor, dispozitivul va permite sa fotografiati la o rezolutie maxima de maxim 12 Mpx. Toate materialele pot fi salvate pe un card micro SD de 32 GB.

Functie WDR

Functia WDR a DVR-ului auto Peiying Basic D200 ne asigura ca si la un contrast ridicat al luminii inregistreaza imagine de o calitate ridicata. Acum poti inregistra chiar in zone cu lumina foarte puternica, fara sa pierzi din claritatea imaginii!

Senzor G

Functionalitatea DVR-ului este crescuta de senzorul G care functioneaza ca o adevarata cutie neagra, salvand inregistrarea in situatia unei coliziuni sau a unui accident, chiar atunci cand masina este in parcare.

Camera spate

DVR-ul auto are inclusa si o camera spate ce inregistreaza ce se intampla in spatele masinii, dar care poate fi folosita si ca si camera marsarier. Marele avantaj il reprezinta LED-urile ce te ajuta mult in manevrarea pe timp de noapte.

Display mare

Cauti un DVR auto cu display mare? Peiying D200 este alegerea perfecta! Ecranul de 3 inch iti permit navigarea cu usurinta printre functiile dispozitivului si sa vezi cu usurinta inregistrarile.