Prezentari produse

Esti un fan al divertismentului virtual? Atunci te asteapta o adevarata surpriza! Seria Warrior de la Kruger&Matz a fost extinsa cu microfonul Warrior GV-100, ce va functiona in orice situatie - fie ca te joci online, inregistrezi podcast-uri  sau faci streaming pe Twitch. Un mare avantaj al produsului este tripodul inclus cu inclinare reglabila ce va spori confortul in utilizare.

Bine ai venit in lumea online

Esti un fan al divertismentului virtual? Atunci te asteapta o adevarata surpriza! Seria Warrior de la Kruger&Matz a fost extinsa cu microfonul Warrior GV-100, ce va functiona in orice situatie - fie ca te joci online, inregistrezi podcast-uri sau faci streaming pe Twitch. Un mare avantaj al produsului este tripodul inclus cu inclinare reglabila ce va spori confortul in utilizare.
Microfonul Warrior GV-100 are si alte avantaje! Produsul are castig (amplificare sunet)si ajustare de volum, ca si functia de oprire a sunetului, fiind astfel si mai usor de folosit. GV-100 completeaza perfect seria de gaming Warrior de la Kruger & Matz. Cele 5 culori de iluminare il fac sa se potriveasca perfect, aratand foarte bine langa tastatura, mouse si mouse bungee.

Adaptabilitate

Microfonul Warrior GV-100 are si alte avantaje! Produsul are buton pentru reglare castig (amplificare sunet) si ajustare de volum, ca si functia de oprire a sunetului, fiind astfel si mai usor de folosit. GV-100 completeaza perfect seria de gaming Warrior de la Kruger & Matz. Cele 5 culori de iluminare il fac sa se potriveasca perfect, aratand foarte bine langa tastatura, mouse si mouse bungee.