Prezentari produse

Coloane pasive głośnikowe Kruger&Matz Passion 2.0

Coloane pasive Kruger&Matz Passion 2.0

Coloanele pasive Passion 2.0 de la Kruger&Matz sunt un set compus din doua coloane cu trei cai si bass reflex. Puterea maxima de 120 W si calitatea ridicata a convertoarelor folosite iti vor oferi o experienta de neuitat atunci cand asculti muzica sau urmaresti filme.

Set boxe pasive stereo Kruger&Matz

Set boxe pasive stereo

Coloanele pasive Kruger&Matz Passion 2.0 sunt caracterizate de un sunet echilibrat. Sunetul lor extraordinar este obtinut prin constructie si datorita celor 3 filtre folosite. Coloanele frontale au doua difuzoare medii de 5 inch cu membrana de celuloza si un tweeter de 1 inch cu membrana de matase.

Coloane active Kruger&Matz cu subwoofer

Coloane cu subwoofer

Sunetul clar si profund de bass este oferit de un woofer de 8 inch cu membrana de celuloza, oferind o gama de bass de pana la 36 Hz. Acesta a fost plasat de partea laterala a coloanei, iar astfel produsul isi pastreaza forma subtire.

Coloane pasive Kruger&Matz cu izolarea vibratiilor

Izolarea vibratiilor

Cand alegi boxele Passion 2.0 nu trebuie sa iti faci griji pentru vibratiile emise. Coloanele Kruger & Matz au suport cu picioare de plastic ce izoleaza vibratiile. 

Coloane Kruger&Matz cu subwoofer activ

Set coloane 5.0

Cele doua boxe nu sunt suficiente pentru tine? Setul Passion poate fi cu usurinta extins cu trei coloane aditionale - doua laterale si una centrala. In total, vei avea patru difuzore medii de 5 inch si trei tweetere de 1 inch care sa le completeze. Simte puterea unui adevarat sistem home cinema!

Coloane Kruger&Matz cu subwoofer activ

Subwoofer activ

Iti plac sa dai muzica tare si sa scozti bass-ul in evidenta? Seria de boxe Passion de la Kruger&Matz include si un subwoofer cu amplificator incorporat. Carcasa subtire are in interior un difuzor de 10 inch cu o putere de iesire de 120 W ce te va face sa simti cu adevarat profunizmea sunetului.

Boxe coloana pasive pentru livingul tau

Boxe coloana pentru livingul tau

Ceea ce diferentiaza setul de coloane Passion 2.0 este nu numai calitatea excelenta a sunetului, ci si modul in care arata. Coloanele din lemn furniruit cu parte frontala neagra se potrivesc perfect in orice interior.