Prezentari produse

km0276-0277-ar-0-1180px.jpg

Geanta laptop 14 inch  seria To Go Kruger&Matz

Geanta pentru laptop cu diagonala de 14" din seria To Go de la Kruger&Matz este eleganta si functionala, perfecta pentru cei care nu se despart de notebook-ul lor. Interiorul ofera o serie de solutii practice, oferind spatiu pentru tot ce trebuie sa iei cu tine.

 

In partea de exterior are trei buzunare care sunt extrem de utile de exemplu pentru telefon, sau portofel. Pentru un plus de confort geanta este impartita in doua compartimente. In primul iti poti pune laptop-ul, avand si o curea de tip Velcro pentru a-l proteja de posibile deteriorari, dar si alimentatorul. Al doilea compartiment este ehipat cu un buzunar aditional cu fermoar unde iti poti pune portofelul, agenda sau o serie de documente importante.

 

Geanta din seria To Go de la Kruger&Matz este facuta dintr-un material durabil si rezistent, astfel incat o vei putea folosi  o perioada lunga de timp. Culoarea neagra impreuna cu elementele metalice solide ofera eleganta, iar cureaua de umar ajustabila o transforma cu usurinta intr-o geanta de umar extrem de practica.