Prezentari produse

Czytnik e-book Library 3S Czytnik e-book Library 3S

Baza solida

Vrei sa petreci fiecare moment liber cu o carte? Acum poti avea cu tine intreaga biblioteca datorita noului e-book reader Library 3S de la Kruger&Matz . Produsul are sistemul de operare Android, ceeea ce va permite o buna functionare. Convinge-te singur!

Mai mult decat citit

Unul dintre avantajele principale ale lui Library 3S de la Kruger&Matz il reprezinta posibilitatea de a folosi retele Wi-Fi. Acum poti descarca aplicatii si carti in format digital de pe Eink Store, sa vizitezi site-uri web si sa ai acces mereu la adresa ta de e-mail.

Ca o bucata de hartie

E-book reader-ul Library 3S are un ecran de tip touch screen de 6 inch, ceea ce iti permite sa citesti cu usurinta, dar incape foarte simplu si in geanta sau in rucsac. Matricea E-ink de tip Carta + imita foarte bine hartia unei carti adevarate, dar ofera si un contrast suplimentar si elimina necesitatea de a da refresh imaginii.

Pentru cei ce citesc noaptea

Iti place foarte mult sa citesti pana tarziu in noapte, dar nu vrei ca lumina sa ii deranjeze pe ceilalti membri ai familiei? Nici o problema, poti folosi functia de Backlight, care va oferi confort in timpul cititului, fara sa intrerupi somnul celor dragi.

Nu doar pe hartie

E-book reader-ul Library 3S suporta multiple formate de carti, dar ce il diferentiaza de alte produse de acelasi tip este suportul pentru format mp3. Acum poti asculta audiobook-uri sau sa te relaxezi ascultand muzica preferata.

Biblioteca mereu la indemana

Nu mai ai spatiu de depozitare pentru cartile tale? Library 3S de la Kruger&Matz are o memorie interna de 8 GB si slot pentru card micro SD. Acum poti pastra toate titlurile preferate intr-un singur loc!
Library 3S Library 3S