Prezentari produse

E-book reader Library 3 E-book reader Library 3
Vrei sa petreci fiecare moment liber cu o carte? Acum poti avea cu tine intreaga biblioteca datorita noului e-book reader Library 3 de la Kruger&Matz . Produsul are sistemul de operare Android, ceeea ce va permite o buna functionare. Convinge-te singur!

Baza solida

Vrei sa petreci fiecare moment liber cu o carte? Acum poti avea cu tine intreaga biblioteca datorita noului e-book reader Library 3S de la Kruger&Matz . Produsul are sistemul de operare Android, ceeea ce va permite o buna functionare. Convinge-te singur!

Ca si hartia adevarata

E-book reader-ul Library 3 are un ecran de tip touch screen de 6 inch, ceea ce iti permite sa citesti cu usurinta, dar incape usor si in geanta sau in rucsac. Matricea E-ink de tip Carta imita foarte bine hartia unei carti adevarate, dar ofera si un contrast suplimentar si elimina necesitatea de a da refresh imaginii.

Usor de citit

Ai ajuns la ultimele pagini ale cartii si nu stii ce sa citesti in continuare? Acum nu mai ai aceasta problema! E-book reader-ul Library 3 Kruger&Matz iti ofera posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de carti mult mai usor!

Biblioteca mereu la indemana

Nu mai ai spatiu de depozitare pentru cartile tale? Library 3 de la Kruger&Matz are o memorie interna de 8 GB si slot pentru card micro SD, datorita caruia poti extinde memoria cu 32 GB. Acum poti pastra toate titlurile preferate intr-un singur loc!
Library 3 Library 3