Prezentari produse

Cu cele 3 viteze si 2 moduri de control, drona Dove este ideala pentru avansati si incepatori. Cu acest dispozitiv vei dobandi experienta in controlul dronelor, incepeand de la primul nivel si crescand treptat viteza.

Manevrarea este facilitata de stabilizatorul pe 6 axe si de functia auto trim care asigura o pilotare stabila si precisa. In plus, telecomanda cu raza de actiune de pana la 70 m ofera un plus de usurinta in controlul produsului. Functiile busola si reintoarcere acasa ofera avantaje suplimentare produsului. Un plus al dronei Dove il reprezinta agilitatea, poti incepe cu o aruncare si sa continui cu acrobatii aeriene pentru a diversifica distractia. Produsul are LED-uri pentru ca distractia sa poata continua in noapte, fara sa iti faci griji ca o vei pierde din vedere.

Drona Dove are o camera cu rezolutie de 1 Mpx si slot microSD pe care poti salva filme cu o rezolutie de pana la 1280x720 px. In plus, poti descarca o aplicatie dedicata pentru dispozitivul tau, care datorita conexiunii Wi-Fi iti va permite sa controlezi drona de pe smartphone, dar sa si vezi in direct pe ecranul telefonului sau pe ochelari VR ce inregistreaza camera.