Prezentari produseUnghi larg de vizualizare

DVR-ul auto Peiying Exclusive V500 are o lentila cu unghi larg de vizualizare de 160°, care garanteaza inregistrarea unei imagini complete a ceea ce se intampla in fata capotei automobilului. Extrem de util, mai ales cand se determina vinovatia in cazul unei coliziuni.

Inregistrare Full HD

Lasa-te surprins de inregistrarile si pozele facute de Exclusive V500 datorita senzorului Sony IMX323. DVR-ul auto permite inregistrarea in rezolutie FHD si va permite sa fotografiati la o rezolutie de maxim 12 Mpx.

Functie WDR

Functia WDR, cu care este dotat DVR-ul auto Peiying Exclusive ne asigura ca si la un contrast ridicat al luminii inregistreaza imagine de o calitate ridicata. Acum poti inregistra chiar in zone cu lumina foarte puternica, fara sa pierzi din claritatea imaginii!

Card mare de memorie

Acum poti inregistra si mai mult! DVR-ul auto Exclusive V500 de la Peiying suporta carduri de memorie de pana la 64 GB. Convinge-te singur ce practica este aceasta solutie!

Rotire dispozitiv

Iti place sa adaugi diverse comentarii la ce se intampla in timp ce conduci? Cu DVR-ul Peiying Exclusive V500 poti sa inregistrezi nu numai vocea ta, ci si pe tine datorita functiei de rotatie la 270° a dispozitivului.

Wi-Fi

Una din noutatile cand vine vorba de functionalitatea DVR-ului auto Peiying o reprezinta modulul Wi-Fi, care permite conectarea telefonului tau la DVR. Aplicatia iti permite sa salvezi inregistrarile sau pozele si sa vezi unde esti in timp real.

GPS

Pentru prima data in DVR-urile auto Peiying s-a folosit un receiver GPS. Datorita acestuia poti obtine date despre o anumita calatorie, cum ar fi distanta parcursa sau viteza de deplasare a masinii.

Detectarea miscarii

DVR-ul auto te ajuta sa cresti siguranta masinii tale atunci cand e parcata. Lasat in stand by, device-ul analizeaza constant imaginile, iar miscarile bruste determina inceperea inregistrarii.