Prezentari produse

Blender cu cana Teesa Easy Expert

Blender cu cana Teesa Easy Expert

Beneficii pentru sanatate, economisire, reducerea risipei de alimente. Sunt multe motive pentru care merita sa pui conserve si sa faci diverse cocktailuri. Un singur dispozitiv te poate ajuta cu toate aceste lucruri - blenderul cu cana Teesa Easy Expert.


Blender ce zdrobeste gheata

3 moduri de operare

Blenderul functioneaza la o putere de 1200 W, avand trei moduri automate de functionare: pentru cocktailuri, functie puls si de zdrobire a ghetii. Astfel, poti fi sigur ca va face fata mai multor sarcini in bucatarie! Convinge-te ce usor este sa il folosesti!


Blender cu mod manual de utilizare

Mod manual

Vrei sa alegi singur viteza blenderului? Controleaza procesul cu modul manual de functionare, putand alege de la 9 850 la 18 500 rpm.


Blender cu cana de sticla

Cana de sticla

Uita de amestecatul in transe! Blenderul Teesa Easy Expert are o cana de sticla durabila, de capacitate mare, de 1.7 litri. Astfel, este perfect pentru pregatirea diverselor feluri de mancare sau cocktailuri pentru intreaga familie. 


Blender cu lame de otel inoxidabil

Lame de otel inoxidabil

Blenderul Easy Expert de la Teesa iti usureaza mult munca in bucatarie. Produsul are 6 lame din otel inoxidabil pe 3 nivele ce iti permit sa zdrobesti gheata si sa toci legume si fructe mai tari.


Blender fara BPA

Fara BPA

Blenderul Teesa nu are BPA, adica materialele din care este realizat nu contin bispfenol, ceea ce este important in special din perspectiva beneficiilor pentru sanatate.