Prezentari produse

Aparat de ras rotativ Hypercare T500

Aparat de ras rotativ Hypercare T500

Scapa de lamele de ras incorfortabile si uita de iritarea pielii! Incearca aparatul de ras rotativ HYPERCARE T500 de la Teesa pentru un barbierit mai confortabil! Design-ul inovator determina adaptarea perfecta la forma fetei, asigurand indepartarea rapida si precisa a firelor de par.


Aparat de ras rotativ cu lame din otel inoxidabil

Lame rezistente

Aparatul de ras rotativ HYPERCARE T500 are trei lame flexibile, de otel. Design-ul special si viteza de pana la 7200 rpm garanteaza adaptarea perfecta la forma fetei si a gatului, indiferent de cat de aspra ai barba.


Aparat de ras rotativ cu lame duble

Sistem cu lame duble

Tehnologia moderna a aparatului de ras HYPERCARE T300 face ca indepartarea firelor de par nedorite sa fie mai rapida si mai precisa. Lamele cu sistem dublu de taiere se adapteaza perfect formei fetei si fac fata chiar si firelor de par mai tari.


Aparat de ras rotativ cu trimmer

Trimmer retractabil

Aparatul de ras rotativ HYPERCARE T500 Teesa va fi cu siguranta pe placul celor care vor un aspect mai sofisticat. Produsul are un trimmer retractabil care iti permite stilizarea barbii sau a mustatii.


Aparat de ras rotativ fara fir

Acumulator incorporat

Vrei un plus de confort in timp ce te barbieresti? Aparatul de ras HYPERCARE T500 are o baterie cu o durata de utilizare de pana la 45 de minute, fara a fi necesara reincarcarea. In plus, aparatul are un indicator care arata nivelul bateriei.


Curatare usoara

Curatare usoara

Curatarea aparatului de ras HYPERCARE T500 este extrem de simpla si rapida. Pur si simplu apesi butonul de eliberare a capului cu lamele pentru a-l deschide si apoi il cureti folosind peria din kit.