Prezentari produse

Camera sport Kruger&Matz Vision L300
Camera sport 4K

Surprinde orice detaliu

Camera sport Vision L300 de la Kruger&Matz permite inregistrarea de filmari in format 4K la 24 frame-uri pe secunda, dar si realizarea de poze la o rezolutie de pana la 12 Mpix.

Camera sport cu unghi larg de vizualizare

Vezi mai multe detalii

Inregistrarile de inalta calitate reprezinta doar unul dintre avantajele camerei sport Vision L300 de la Kruger&Matz. Dispozitivul are un unghi foarte larg de vizualizare, de 170° astfel incat poti surprinde o zona mai mare atunci cand inregistrezi sau faci poze.

Camera sport cu touch screen

Confort sporit

Pentru a creste confortul in utilizare, camera sport Vision L300 de la Kruger&Matz Vision L300 este dotata cu touch screen, astfel creste confortul in utilizarea functiilor dispozitivului. Vezi si tu cat este de usor acum sa o folosesti!

Camera sport cu slow motion

Foloseste specificatiile

Camera Vision L300 de la Kruger&Matz ofera o multitudine de posibilitati. Iti permite sa faci poze in timpul inregistrarii, sa faci poze in rafala si sa creezi filme in slow motion.

Camera sport rezistenta la apa

Pentru scufundari

Iti place sa faci scufundari? Sau poate iti plac traseele off-road? Datorita carcasei etanse care vine in set, camera Vision L300 Kruger&Matz nu se va deteriora la imersiune in apa sau pe un traseu cu nisip.

Camera sport cu Wi-Fi

Da-le mai departe

Datorita aplicatiei dedicate KrugerMatz Vision poti folosi functiile camerei sport de pe telefon, dar si sa urmaresti imaginile inregistrare si sa le trimiti prietenilor prin social media.

Camera sport cu telecomanda

Control de la distanta

Aplicatia dedicata nu este singura modalitate prin care poti comanda de la distanta camera sport Vision L300 de la Kruger&Matz. Setul include si curea de mana cu telecomanda care iti permite sa faci poze sau sa inregistrezi filmulete.

Camera sport cu accesorii

Inregistreaza fiecare moment

Acum nu trebuie sa iti mai faci griji pentru achizitionarea de accesorii aditionale! Fie ca vrei sa filmezi atunci cand cobori o panta abrupta, cand mergi cu bicicleta setul Vision L300 cuprinde o multitudine de accesorii pentru montajul camerei.

Camera sport