Prezentari produse

Casti fara fir Kruger&Matz Kids
Casti fara fir Kruger&Matz Kids

Conecteaza generatii

Ai si tu unul din modelele de casti Street? Fa-i o surpriza copilului tau si ofera-i castile Kruger&Matz Street Kids - un model dedicat celor mai mici iubitori ai muzicii.
Casti copii Kruger&Matz

Functionare fara fir

Avantajul principal al castilor Street Kids de la Kruger&Matz il reprezinta functia Bluetooth. Astfel, este rezolvata problema cablurilor mereu incurcate si creste mult confortul in utilizare. Copilul tau va iubi noile lui casti!
Casti Kruger&Matz pentru copii

Pentru un plus de confort

Castile Street Kids de la Kruger&Matz asigura confort pentru cei mai mici utilizatori. Constructia este realizata special pentru ei, iar aparatoarele de urechi moi din piele eco permit folosirea castilor un timp indelungat, fara sa deranjeze urechile.
Casti Kruger&Matz cu panel de control

Functionalitate completa

Lipsa cablului nu inseamna ca trebuie sa schimbi melodia sau sa rapunzi la un apel direct din telefon. Castile au un panel de control pe una dintre aparatoarele de urechi, astfel ai posibilitatea de a controla muzica sau convorbirile telefonice.
Casti pliabile Kruger&Matz pentru copii

Practice si durabile

Castile Street Kids de la Kruger&Matz au un design piliabil, putand sa incapa cu usurinta in rucsacul unui copil. Un plus il reprezinta articulatiile metalice care reduc posibilitatea ruperii castilor.
Casti fara fir Kruger&Matz Kids roz