Prezentari produse

Casti wireless Kruger&Matz M3
Casti Bluetooth Kruger&Matz

Putere wireless

Placerea antrenamentului de dimineata la sala iti este umbrita de cablurile incurcate ale castilor tale? Acum poti rezolva usor acest inconvenient datorita castilor wireless Kruger&Matz M3 ce folosesc tehnologia Bluetooth 5.0.
Casti Kruger&Matz cu microfon

Confortul conversatiei

Castile Kruger&Matz M3 iti ofera acces facil la muzica preferata. Datorita microfonului incorporat modelul poate fi folosit si ca headset, ceea ce iti pemite sa vorbesti la telefon atunci cand te antrenezi, in timp ce conduci sau cand ai treaba in oras.
Calitate inalta a sunetului

Muzica fara restrictii

Lasa-te surprins de calitatea sunetului oferita de castile M3 de la Kruger&Matz! Chiar daca modelul este wireless, garanteaza un sunet curat si profund al melodiilor tale preferate, asemanator cu al unui model cu fir.
Casti wireless Kruger&Matz

Utilizare indelungata

Castile in ear M3 de la Kruger&Matz au o baterie de 80 mAh ce iti ofera 5 ore de functionare - atunci cand asculti muzica sau in apeluri telefonice.
Casti Kruger&Matz cu elemente intraauriculare interschimbabile

Gandite pentru tine

Castile neconfortabile iti pot lua placerea de a asculta muzica. Astfel, pentru un plus de confort modelul de casti M3 are 3 elemente intraauriculare interschimbabile pentru un plus de confort.
Casti Kruger&Matz cu panel de control

Control facil

Acum nu mai trebuie sa iti scoti smartphone-ul din buzunar de fiecare data cand vrei sa schimbi o melodie sau cand vrei sa raspunzi la telefon. Fiecare din casti are butoane de control de iti permit controlul muzicii ascultate si preluarea apelurilor.
Casti Kruger&Matz in-ear cu fixare pe ureche

Prindere sigura de ureche

Atunci cand faci sport este important sa nu iti cada castile din urechi chiar in timpul antrenamentului. Castile M3 au o prindere speciala in jurul urechii, eliminand aceasta problema.
Casti in ear Kruger&Matz M3