Prezentari produse

Soundbar Kruger&Matz Ghost 2.1 SE
Soundbar Kruger&Matz Ghost 2.1 SE

Simte diferenta

Vrei sa imbunatatesti calitatea sunetului computerului sau televizorului tau, dar nu ai nevoie de un sistem home theater? Solutia perfecta este soundbar-ul Ghost de la Kruger&Matz, care iti va umple camera cu sunetul sau clar si puternic. Urmareste filme, asculta muzica si experimenteaza o noua dimensiune a sunetului.
Sistem stereo Kruger&Matz

Mai multe posibilitati

Soundbar-ul Ghost 2.1 SE se va integra cu usurinta in decorul living-ului tau. Poti sa il pui pe un raft, sa il montezi pe perete, dar poate deveni si un set de difuzoare stereo pline de stil.

Soundbar Kruger&Matz cu subwoofer

Sunet puternic

Soundbar-ul nu este suficient pentru tine si ai nevoie de o doza extra de bass? setul Ghost 2.1 SE de la Kruger&Matz are un subwoofer ce iti va oferi un sunet mai dinamic si mai profund!
Soundbar Kruger&Matz cu Bluetooth

Multiple moduri de conectare

Soundbar-ul Ghost poate fi conectat la dispozitive externe prin cablu, avand intrare AUX si optica, dar si wireless prin conexiune Bluetooth. Acum poti sa te bucuri de muzica stocata pe smartphone sau tableta la o calitate inalta a sunetului.
Soundbar Kruger&Matz cu egalizator

Decide singur

Soundbar-ul Ghost vine cu o functie egalizator care iti permite sa alegi dintre cele trei moduri de functionare. Decide daca vrei un sunet foarte clar pentru dialoguri, sa imbunatatesti efectele audio ale filmului urmarit sau doresti un sunet profund si puternic atunci cand asculti muzica.