Prezentari produse

Casti wireless Kruger&Matz Street 3
Casti Kruger&Matz cu Bluetooth 5.0

Libertate fara fir

Experimenteaza noua calitate a conexiunii wireless! Castile Street 3 de la Kruger&Matz folosesc tehnologia Bluetooth 5.0 care garanteaza o gama mai larga de frecventa si o mai buna stabilitate a conexiunii, dar si un consum mai scazut. Astfel, castile vor fi incarcate mai mult timp, iar tu te poti bucura de muzica preferata timp indelungata.
Casti Kruger&Matz cu aparatoare de urechi confortabile

Confort indelungat

Cu Street 3 nici nu iti vei da seama ce repede trece timpul. Constructia perfect anatomica a aparatoarelor de urechi acoperite cu piele eco fina, determina o scadere a presiunii, eliminand totodata oboseala urechilor ce apare atunci cand asculti mult timp muzica.
Casti Kruger&Matz

Control facil

Simte-te liber in orice situatie. Pe aparatoarea de urechi din partea stanga castile Kruger&Matz Street 3 au un panel de control intuitiv, ce te ajuta sa schimbi melodiile, sa ajustezi volumul sau sa raspunzi la apeluri fara sa trebuiasca sa iti scoti telefonul din buzunar.
Casti Kruger&Matz cu articulatii metalice

Constructie solida

Al treilea model al castilor Street combina cele mai bune caracteristici ale seriei in ceea ce priveste designul si calitatea sunetului. Pentru a veni in intampinarea dorintelor utilizatorilor castile Street 3 au articulatii metalice, reducandu-se astfel riscul de rupere.
Casti Kruger&Matz cu etui

Etui practic

Setul vine insotit de un etui de mici dimensiuni ce protejeaza castile in timpul transportului. Un alt avantaj il reprezinta cureaua cu catarama de plastic ce permite atasarea etuiului de exemplu de un rucsac, oferind o mai mare libertate de miscare.
Casti Kruger&Matz in 3 culori

Facute pentru tine

In era tehnologiei a devenit necesara adaptarea produselor la nevoile clientilor, motiv pentru care castile Kruger&Matz Street 3 sunt disponibile in trei culori: alb, negru si grafit. Alege sa te bucuri de castile preferate oriunde te afli!