Prezentari produse

Fier de calcat Teesa Slide Travel 1100

Fier de calcat Teesa Slide Travel 1100

Daca trebuie sa calatoresti des, este bine sa fi pregatit pentru orice eventualitate. Fierul de calcat pentru calatorii Teesa Slide Travel 1100 are control al temperaturii si putere maxima de 1100 W, avand dimensiunile perfecte pentru a incapea in bagajul tau. Produsul este usor si datorita functiilor sale inseamna ca hainele tale vor arata perfect mereu.


Fier de calcat Teesa cu maner pliabil

Maner pliabil

Dimensiunea compacta nu este singurul avantaj al fierului de calcat Teesa Slide Travel 1100. Produsul are un maner pliabil, astfel ca va ocupa si mai putin spatiu in bagajul tau. Designul pliabil insemana totodata si ca produsul nu va avea de suferit pe timpul transportului.


Fier de calcat pentru calatorii Teesa cu comutator de tensiune

Comutator de tensiune

Oriunde va trebui sa mergi, te poti baza pe fierul de calcat Teesa. Datorita functionalitatii ridicate il poti folosi in cele mai indepartate tari. Nu trebuie decat sa stabilesti tensiunea potrivita din buton, iar astfel vei putea arata impecabil indiferent unde te afli.


Fier de calcat Teesa pentru calatorii cu functie de calcare pe verticala

Calcare pe verticala

Nu ai masa de calcat? Nici o problema! Nu trebuie decat sa scoti din valiza fierul de calcat Teesa Slide Travel 1100 si datorita functiei de calcare pe verticala poti sa iti calci cu usurinta hainele.


Fier de calcat Teesa cu talpa ceramica

Talpa ceramica

Fierul de calcat pentru voiaj Teesa este realizat cu o mare atentie la detalii. Carcasa rezistenta se armonizeaza perfect cu talpa ceramica rezistenta la zgarieturi, garantand o buna alunecare pe tesaturi si totodata o calcare extrem de usoara.