Prezentare KM0370

Proiector LED Kruger&Matz

Proiector LED pentru acasa

Vrei sa te decizi ce videoproiector sa alegi pentru acasa? Nu uita sa te uti si la videoproiectorul LED Kruger&Matz V-LED10! Dispozitivul reda materiale in rezolutie Full HD, fiind astfel ideal pentru programele tale preferate sau pentru filme.

Proiector LED Kruger&Matz 120”

O gama larga de dimensiuni de proiectie

Crezi ca un televizor de 65 inch este prea mic? Proiectorul Kruger&Matz V-LED10 iti permite proiectarea de imagini cu o diagonala de pana la 120". Aproape de doua ori mai mult! Acum te vei simti ca la cinema de fiecare data cand urmaresti un film!

Proiector Kruger&Matz cu reglare imagine

Butoane de reglare imagine

Videoproiectorul Kruger&Matz are doua butoane care ajusteaza setarile imaginii in functie de cerintele tale. Primul buton regleaza manual focalizarea imaginii, iar al doilea iti permite sa corectezi distorsiunea de trapez.

Videoproiector Kruger&Matz cu lampi cu durata lunga de viata

Lampi cu durata lunga de viata

Cand alegi un proiector LED trebuie sa fii atent la durata de viata a lampilor. Videoproiectorul Kruger&Matz V-LED10 are lampi ce dureaza pana la 50,000 ore, ceea ce ofera pana la 5 ani de vizionare continua. Acum te poti bucura de dispozitivul tau un timp indelungat!

Proiector LED cu HDMI

Porturi proiector

Proiectorul Kruger&Matz V-LED10 ofera o gama larga de optiuni atunci cand vorbim despre sursa de redare. Ai la dispozitie mai multe porturi: HDMI, USB, port VGA si intrare AV. Datorita lor poti conecta un decodor digital, flash drive, laptop si chiar un smartphone. In plus, iesirea AUX iti permite sa conectezi si un set de boxe.

Proiector LED Kruger&Matz cu difuzor incorporat

Proiector cu difuzor incorporat

Nu vrei sa conectezi boxe in plus? Proiectorul Kruger&Matz V-LED10 are incorporat un difuzor cu 5 moduri de sunet si ajustare manuala a balansului. Tu decizi ce ti se potriveste mai bine!

Proietor LED Kruger&Matz cu telecomanda

Telecomanda

Proiectorul V-LED10 Kruger&Matz este usor de utilizat. Setul vine insotit de o telecomanda, iar astfel poti alege sursa de redare sau sa ajustezi volumul fara sa fie nevoie sa te ridici de pe canapea.

Proiecor LED Kruger&Matz cu montaj pe suport

Proiector cu montaj pe trepied

Nu ai loc pe un raft sau pe masa? Nici o problema! Pe spatele proiectorului Kruger&Matz V-LED10 vei gasi doua cabluri ce iti permit montarea proiectorului pe un trepied sau pe un suport.