Prezentari produse

ML0653 este un telefon usor de utilizat, cu clapa pliabila ideala pentru persoanele in varstă. Dispozitivul este echipat cu un afișaj de 2,4” care poate facilita utilizarea tuturor functiilor. O caracteristica distinctiva a dispozitivului este tastatura cu butoane mari, usor de folosit. In plus, alte trei taste de apelare rapida vor permite utilizatorului acestui model sa vorbească cu o persoana definita anterior cu o singura apasare. Datorită optiunii de prompturi vocale, utilizatorul va fi sigur ca numarul este corect. Confortul in timpul convorbirii este asigurat si de  difuzoare de calitate foarte buna si de functia de control al volumului.
ML0653 nu numai ca ofera unei persoane in varsta posibilitatea de a intra în contact permanent cu cei dragi, dar si un sentiment de securitate. Pe partea din spate a telefonului se afla un buton SOS, datorita caruia utilizatorul poate informa printr-o o alarma puternica despre starea de pericol. În acest timp, telefonul va trimite, de asemenea, un SMS de ajutor catre cinci persoane definite anterior si se conecteaza suplimentar cu fiecare dintre ele pana la raspunsul la apel. Functiile suplimentare care pot fi deosebit de utile pentru persoanele in varsta includ o lanterna si o lupa.
Telefonul pentru seniori ML0653 are o baterie de 800 mAh care va permite aproximativ 5 ore de conversatii neintrerupte. Statia de andocare inclusa in set permite incarcarea usoara si, cel mai important, elimina problema frecventa a incarcatoarelor pierdute sau a cablurilor incalcite.