Prezentare TSA8041

Mini ventilator Teesa Cool Touch C500

Teesa Cool Touch C500 - mini aer conditionat cu apa

Nu te poti decide intre un ventilator si aer conditionat? Teesa Cool Touch C500 te va convinge cu siguranta! Dispozitivul nu numai ca racoreste camera, dar umidifica si curata aerul! Cool Touch C500 este aerul conditionat perfect pentru acasa, dar si pentru birourile fara aer conditionat. Iar datorita dimensiunilor reduse nu va ocupa mult spatiu pe biroul tau.

Mini aer conditionat Teesa cu 3 viteze

3 viteze

O briza usoara de aer rece sau un flux mai puternic de aer cand este canicula? Teesa Cool Touch C500 va functiona in ambele situatii. Produsul are 3 moduri de functionare a vitezei, astfel incat sa il poti adapta usor nevoilor tale.

Mini aer conditionat cu iluminare

Reglare directie flux la aer

Pe langa posibilitatea de ajustare a vitezei, mini aerul conditionat Teesa Cool Touch C500 are si posibilitatea de ajustare pe verticala a fluxului de aer. Astfel, ai solutia perfecta daca nu vrei ca aerul sa fie directionat direct spre tine.

Mini aer conditionat cu iluminare

Mini aer conditionat cu iluminare

Aerul conditionat portabil Teesa Cool Touch C500 are 7 moduri de iluminare. Vei putea alege astfel culoarea preferata pentru ca produsul sa se potriveasca perfect in interiorul camerei tale.