Prezentari produse

Tuner DVB-T Kruger&Matz KM0550

Vechiul tau decodor nu mai functioneza si te intrebi ce tuner DVB-T sa cumperi? Alege modelul KM0550 de la Kruger&Matz cu un procesor Ali 3822P. Acest dispozitiv permite recepționarea de canale digitale in standardele DVB-T si DVB-T2. Mai mult, tunerul DVB-T de la Kruger&Matz accepta mai multe formate, inclusiv H.265 HEVC, datorita caruia garanteaza functionarea corecta chiar si dupa modificari la standardul de codare.
 
Decodorul TV terestru Kruger&Matz KM0550 permite nu numai receptia canalelor de televiziune, dar este echipat cu multe optiuni multimedia interesante, care cu siguranta ii extind functionalitatea. Datorita intrarii USB situata pe panoul frontal, poti inregistra programele pe care le urmaresti pe un pendrive sau pe un disc extern, programandu-l chiar cu cateva zile inainte. Mai mult, conectarea unui suport extern la decodorul TV Kruger&Matz iti permite sa pornesti si să derulezi din nou imaginea. Cu toate acestea, daca doresti sa fii la curent cu programul TV, poti utiliza functia EPG, care este un ghid al canalelor de 7 zile.
 
Carcasa eleganta, neagra, combinata cu dimensiunea redusa inseamnă că tunerul DVBT Kruger&Matz va fi aproape invizibil pe dulapul tau TV. Confortul de functionare al dispozitivului este garantat de butoanele functionale amplasate pe carcasa si de telecomanda pe care o ai mereu la indemana.