Prezentare TSA0562

Placa de par Dream Looks Steam 700

Placa de par cu abur Dream Looks Steam 700 Teesa

Te intrebi daca o placa de par cu abur sau una obisnuita va fi mai buna? Avantajul placii cu abur este consta in indreptarea si netezirea parului, dar si in hidratarea acestuia. Asigura-te ca parul tau ramane sanatos si incearca astazi indreptarea parului cu placa Dream Looks Steam 700 de la Teesa!

Placa de par cu abur

Placa de par cu abur Dream Looks Steam 700 Teesa

Asociezi indreptarea parului cu un par deteriorat si uscat? Nu este neaparat adevarat! In special daca alegi placa de par cu abur Teesa Dream Looks Steam 700. Aburul creat hidrateaza parul in timpul procesului de indreptare si previne astfel uscarea lui. Convinge-te singura!

Placa de par cu reglarea temperaturii

Reglarea temperaturii

O temperatura prea ridicata va poate deteriora cu usurinta parul, astfel incat cel mai bine este sa poti regla singura temperatura de lucru. Placa de par Dream Looks Steam 700 are o reglare in 5 pasi, astfel incat sa poti alege temperatura potrivita tipului de par.

Placa de par cu inchidere automata

Placa de par cu inchidere automata

Daca ti s-a intamplat sa te intorci acasa doar pentru a verifica daca ai oprit placa de par, atunci Teesa Dream Looks Steam 700 este perfecta pentru tine! Dispozitivul are o functie de oprire automata, astfel incat chiar daca o blochezi, aceasta se va opri automat dupa 60 de minute.