Prezentari produse

Ondulator Teesa Dream Waves 300

Ondulator Teesa Dream Waves 300

Te intereseaza onduleurile cu aspect natural, dar nu poti decide ce ondulator de par sa alegi? Nu mai ezita si alege ondulatorul cu afisare Teesa Dream Waves 300! Controlul temperaturii, cablul rotativ 360° si deconectarea automata sunt doar cateva dintre caracteristicile care fac din acest ondulator de par Teesa o combinatie de functionalitate, confort si siguranta.
 
Ondulator cu placi ceramice

Placi ceramice

Marele avantaj al ondulatorului Teesa Dream Waves 300 este utilizarea placilor ceramice. Unul dintre avantajele lor de bază este chiar incălzirea pe intreaga suprafata, ceea ce reduce semnificativ riscul de ardere a parului. Da volum parului tau si arata frumos in fiecare zi!

Ondulator cu reglarea temperaturii

Reglarea temperaturii

Nu conteaza daca aveti parul subtire si fragil sau puternic si gros! Ondulatorul Teesa este facut pentru tine si il poti folosi indiferent de tipul parului tau datorita reglarii temperaturii in 8 etape, de la 140°C la 210°C, ceea ce iti va permite sa alegei temperatura potrivita, oferind protectie impotriva ruperii parului, impiedicand astfel arderea lui.

Ondulator cu inchidere automata

Ondulator cu inchidere automata

Produsele Teesa de ingrijire se caracterizeaza nu numai prin pentru confortul in utilizare, ci si pentru siguranta. Acelasi lucru este valabil si pentru Dream Waves 300, care are functia de oprire automata.