Prezentari produse

Aer conditionat Teesa Cool Touch P700

Aer conditionat Teesa Cool Touch P700

Te intrebi cum poti racori o camera fara sa investesti intr-un aparat de aer conditionat cu montare pe perete? Aparatul de aer conditionat mobil Teesa Cool Touch P700 iti permite sa racesti o camera cu o suprafata de pana la 20 metri patrati, fiind perfect pentru biroul sau dormitorul tau. Produsul are o functie de oscilatie si posibilitatea de ajustare pe verticala a fluxului de aer, totul pentru confortul tau.

Klimator i wentylator w jednym

Dispozitiv 3 in 1

Cool Touch P700 este un produs cu trei moduri de folosire. Datorita rezervorului de apa poate fi folosit ca un ventilator obisnuit, dar si ca un umidificator pentru aerul din locuinta. In plus, cartusele inghetate de racire iti permit racirea apartamentului tau.

Aparat de aer conditionat cu 2 filtre

Aparat de aer conditionat cu 2 filtre

Aparatul de aer conditionat Teesa Cool Touch P700 are 2 filtre. Primul, filtrul de praf, curata aerul, iar filtrul de hartie permite o mai buna umidificare a aerului. Acum poti respira cu usurinta!

Aer conditionat cu ajustarea fluxului de aer

Ajustarea fluxului de aer

Aerul conditionat Teesa are posibilitatea de ajustare in 3 pasi a vitezei fluxului de aer, astfel ca dispozitivul va fi potrivit pentru racorirea usoara a incaperii, dar si in zilele de canicula. In plus, are 3 moduri de functionare, inclusiv Mod de functionare pe timp de noapte, timp in care viteza fluxului de aer creste si scade treptat.

Aparat de aer conditionat cu inchidere automata

Inchidere automata

Daca ti-e frica de o raceala si astfel nu dormi cu aparatul de aer conditionat pornit, atunci poti sta linistit. Dispozitivul Teesa are posibilitatea de folosire a functiei Timer chiar in Sleep Mode, astfel incat produsul se va inchide automat dupa perioada de timp setata de tine.

Aparat de aer conditionat cu telecomanda

Aparat de aer conditionat cu telecomanda

Esti in cautarea unui aparat de aer conditionat pentru un apartament care sa fie functional si usor de folosit? Exact asa este Cool Touch P700 de la Teesa! Produsul vine insotit de o telecomanda, iar astfel vei putea utiliza de la distanta toate functiile aparatului.

Aparat de aer conditionat portabil

Aparat de aer conditionat portabil

Teesa Cool Touch P700 mai are o caracteristica demna de luat in seama. Dispozitivul este dotat cu roti si un maner, ceea ce il face usor de transportat dintr-o camera in alta. Simte racoarea!