Prezentari produse

Casti wireless Kruger&Matz M1
Casti wireless TWS

Casti wireless TWS

Daca nu iti plac cablurile si vrei sa fii complet liber, alege castile True Wireless M1 de la Kruger&Matz. Pentru un confort maxim, castile se conecteaza wireless nu numai cu telefonul, ci si una cu cealalta.

Casti cu Bluetooth 5.0

Casti cu Bluetooth 5.0

Esti in cautarea unor casti wireless? Atunci merita sa iti indrepti atentia catre castile in ear M1 de la Kruger&Matz ce folosesc tehnologia Bluetooth 5.0. Astfel ai garantata o conexiune stabila, dar si un consum mai scazut.

Casti cu sunet de inalta calitate

Sunet de inalta calitate

Lipsa cablurilor nu inseamna ca vei avea parte de o calitate mai scazuta a sunetului. Castile Bluetooth in ear M1 Kruger&Matz asigura sunetul clar si profund al pieselor favorite, asemanator cu modelele cu fir. Lasa-te surprins!

Headset Bluetooth

In loc de headset

Selecteaza modul MONO si poti uita de vechiul headset. Ambele casti au microfon incorporat, motiv pentru care Kruger&Matz M1 sunt o sursa de divertisment, dar asigura si confort in conversatie, ceea ce este foarte important de exemplu atunci cand conduci.

Casti cu panel de control

Panel de control

Desi la o prima vedere nu observi butoanele, nu inseamna ca va trebui sa cauti telefonul de fiecare data cand vei dori sa raspunzi la telefon sau cand vrei sa schimbi melodia pe care o asculti. Ambele casti au un buton multi functional ce permite managementul apelurilor si melodiilor.

Casti Bluetooth cu gama larga de conexiune

Gama larga de conexiune

Castile wireless in ear M1 de la Kruger&Matz sunt ideale pentru persoanele active. Distanta de actiune de 10 metri le face ideale nu numai pentru jogging sau pentru mersul cu bicicleta, ci si pentru mersul la sala - smartphone-ul poate sta la un loc sigur, iar muzica preferata te va motiva atunci cand te antrenezi.

Casti cu etui de incarcare

Etui de incarcare

Cat timp asculti muzica in fiecare zi? Castile Kruger&Matz M1 iti pot oferi pana la 4 ore de ascultare continua! Intre timp, daca le pui in carcasa dedicata cu functie de incarcare vor fi in siguranta, dar vor fi si mereu gata de folosire!