Prezentari produse

Boxa Bluetooth portabila Kruger&Matz Explorer+

Boxa Bluetooth portabila Kruger&Matz Explorer+

Boxa Bluetooth wireless

Nu poti sa decizi ce boxa Bluetooth sa alegi? Explorer+ de la Kruger&Matz este un dispozitiv care va da startul oricarei petreceri. Aceasta boxa wireless cu Bluetooth are trei difuzoare - un woofer si doua tweetere - care iti permit redarea muzicii in intervalul de frecventa 60 Hz ~ 18 kHz. La randul sau, tehnologia Bluetooth 5.0 utilizata pentru boxa Explorer+ garanteaza o conexiune stabila si consum redus de energie. Un alt avantaj il reprezinta functia Equalizer ce determina un sunet foarte bun indiferent de acustica incaperii. Vrei sa-ti dublezi doza de putere? Acest model are si functia True Wireless Stereo, datorita careia vei putea conecta doua boxe Explorer+ intre ele.


Boxa wireless cu microfon

Pe langa muzica de pe un smartphone sau tableta pe care o poti asculta, cu boxa BT Explorer+ ai la dispozitie o serie de porturi - port USB, cititor de carduri de memorie si intrare AUX - care iti vor permite sa redai piesele preferate salvate si pe alte suporturi. Boxa are si un port USB suplimentar ce iti va permite incarcarea altor dispozitive. Explorer+ are suport si pentru apeluri vocale, asa ca va putea raspunde si la telefon daca este nevoie.


Boxa rezistenta la apa

Ai nevoie de o boxa BT rezistenta la stropire, care sa functioneze de exemplu in timpul unei petreceri la piscina? Boxa portabila Kruger&Matz Explorer+ are un grad de protecție IPX7, ceea ce inseamnă ca poate fi scufundata in apa la o adancime de pana la 1 metru. Acum nu mai trebuie sa iti faci griji pentru ca dispozitivul va fi deteriorat daca este stropit!