Prezentari produse

Termometru fara contact

 

Termometrul UNI-T UT305H, folosind cea mai recenta tehnologie, permite masuratori de temperatura in intervalul 32° C - 42,9° C. Precizia ridicata a dispozitivului permite un control rapid si precis al temperaturii corpului, precum si a altor elemente ale mediului, de exemplu obiecte, alimente, lichide.

Termometru fara contact

Termometru fara contact

Termometrul electronic UT305H, datorita tehnologiei infrarosu, permite masuratori de la o distanta de 5 la 10 cm. Doar aduceti dispozitivul aproape de frunte si cititi temperatura! Acest lucru este util in special in situatiile in care doriti sa va verificati rapid si fara stres temperatura corpului.

Termometru pentru perioada epidemiei

Termometru pentru epidemii

Va intrebati ce termometru fara contact va fi potrivit pentru a verifica rapid temperatura angajatilor sau a vizitatorilor dumneavoastra intr-o epidemie sau in caz de alta urgenta? Termometrul UT305H va fi o alegere excelenta! In cazul in care valoarea depaseste 37,2° C, dispozitivul va va notifica printr-o alarma sonora.

Termometru usor de utilizat

Termometru usor de utilizat

Termometrul UT305H este dotat cu un maner ergonomic si se remarca prin simplitatea utilizarii. Masuratorile pot fi verificate rapid pe un afisaj transparent, iar lumina LED de fundal face posibila utilizarea dispozitivului si noaptea.