Prezentare TSA9000

Set mobilier gradina din tehnoratan LILY 1 Teesa

Set mobilier gradina din tehnoratan LILY 1 Teesa

Teesa Lily 1 este un set de mobilier din ratan pentru 4 persoane, care include o masa de cafea, 2 fotolii de gradina si o canapea cu 2 locuri. Alegerea materialului din care au fost fabricate nu este intamplatoare. Avantajele sale principale sunt rezistenta ridicata la schimbarea conditiilor meteorologice si radiatiilor UV, precum si usurinta de curatare si ingrijire. In plus, tehnoratanul nu conține toxine care ar putea crea sensibilitate, deci este sigur chiar si pentru cei mai tineri utilizatori.

Mobilierul de gradina Lily 1 se remarca prin constructia solida si durabila si confortul ridicat in utilizare. O solutie extrem de practica este folosirea blatului din sticla securizata, astfel incat sa puteti pune mancaruri calde pe masa de gradina fara griji. Amplasate pe fotolii si canapea, pernele moi de gradina cresc cu siguranta confortul in timpul odihnei si relaxarii pe timp de vara. Setul contine, in afara de pernele de pe scaune si perne pentru spate.

Setul de gradina Teesa Lily 1 se concentreaza pe designul clasic, motiv pentru care husele cu perne sunt o nuanța de gri deschis, care se potriveste perfect cu tehnologiul gri-bej. Cautati mobilier de terasa inchis la culoare? Va veti bucura de faptul ca modelul Lily este disponibil si pe varianta de tehnoratan negru. Alege modelul perfect pentru tine!