Prezentare ZAB0121P, ZAB0121G, ZAB0121Y

Trotineta pentru copii cu 3 roti Kids Wheels Rebel

Trotineta pentru copii cu 3 roti Kids Wheels Rebel

Cauti un cadou pentru copilul tau? Trotineta Kids Wheels de la Rebel este o alegere excelenta! Produsul ofera distractia mult asteptata de un copil, dar ii invata si sa isi mentina echilibrul. Kids Wheels este disponibila in 3 culori, astfel ca vei gasi cu siguranta culoarea potrivita pentru baieti sau fete.

Trotineta cu 3 roti

Trotineta cu 3 roti

O trotineta cu 3 roti este alegera perfecta pentru un copil - cele trei roti confera un plus de stabilitate si control in timpul mersului. Produsul poate fi folosit de copii incepand cu varsta de 3 ani datorita designului usor si mecanismului ce ii ajuta sa isi mentina cu usurinta echilibrul.

Trotineta cu 3 roti si ghidon cu inaltime reglabila

Inaltime reglabila

Trotineta Kids Wheels de la Rebel se va adapta cu usurinta copilului tau. Ajustarea in 3 etape a ghidonului permite alegerea inaltimii potrivite copilului tau, astfel incat plimbarea sa fie cat mai confortabila.

Trotineta pentru copii cu platforma anti derapanta

Platforma anti derapanta

Nu stii ce trotineta de copii sa alegi? Trotineta Kids Wheels de la Rebel aduce pe langa distractie si un plus de siguranta. Produsul are o platforma lata, anti-derapanta, iar astfel piciorul copilului nu va aluneca in timpul mersului.