Prezentare TSA3030

 

Un deshidrator de alimente este un dispozitiv care ar trebui sa se gaseasca in bucataria fiecarui fan al alimentatiei sanatoase. Datorita acestuia, va puteti bucura de gustul ciupercilor, legumelor si fructelor pe tot parcursul anului, fara ad─âugarea de conservanti sau alte ingrediente artificiale. In plus, va permite uscarea florilor, plantelor medicale, a ierburilor si pregatirea de muesli.

 

Atat metoda de utilizare, cat si procesul de uscare sunt extrem de simple. Pur si simplu intindeti produsele preparate anterior pe site si setati temperatura corespunzatoare la care doriti sa uscati mancarea. Un flux de aer cald va circula intre capacul de sus, uscand sita si baza, evaporand apa continuta in fructe si legume, acestea pastrandu-si gustul si aroma.

 

Deshidratorul TSA3030 a fost echipat cu cinci site de 32 cm care va vor permite sa uscati pana la 5 kilograme de alimente. Acum, indiferent de anotimp, va puteti bucura de o doza de vitamine naturale sau va puteti surprinde prietenii cu o gustare sanatoasa cand aveti musafiri.