Prezentari produse

Telefon dla seniora Kruger&Matz Simple 920

Telefon Kruger&Matz Simple 920 pentru varstnici

Kruger&Matz se asigura ca dispozitivele sale sunt confortabile su usor de utilizat de fiecare utilizator, prin urmare oferta include si asa-numitele telefoane pentru seniori. Desi telefoanele pentru persoanele in varsta nu sunt de obicei echipate cu multe aplicatii suplimentare, avantajele acestor dispozitive sunt de necontestat. Telefonul GSM Simple 920 de la Kruger&Matz are un ecran color de 1,77” si butoane mari, lizibile, datorita carora puteti naviga cu usurinta prin meniul intuitiv.

Printre functiile disponibile, merita mentionate functia radio si playerul mp3 incorporat, care va asigura accesul constant la cele mai recente informatii si la muzica stocata pe cardul SD. Persoanele active pot utiliza functii mai avansate, de exemplu optiunea dual SIM, care, in functie de diverse nevoi, ofera posibilitatea de a utiliza doua carduri SIM separate. Telefonul are, de asemenea, o baterie cu o capacitate de 800 mAh, care este suficienta pentru aproximativ 5 ore de convorbiri sau pana la 250 de ore de lucru in regim de asteptare.

Cel mai bun telefon pentru persoanele in varsta este unul care le va permite sa-i contacteze rapid pe cei dragi atunci cand este nevoie de ajutor imediat. Telefonul mobil Simple 920 dispune de un buton SOS care, atunci cand este apasat, trimite un mesaj catre persoanele selectate care solicita ajutor, apoi le apeleaza unul cate unul. Toate acestea fac ca telefonul mobil Kruger&Matz pentru persoanele in varsta sa fie o combinatie de confort de utilizare si siguranta.