Prezentare TSA0806

Cantar de bagajeu Teesa TSA0806

Cantar de bagaje Teesa TSA0806

La aeroport, cand faci check in, te uiti mereu la cantar ca sa nu depasesti limita de greutate? Atunci ia-ti cantarul de bagaje Teesa si uita de cantaritul bagajelor cu cantarul de baie. Greutatea maxima suportata este de 40 kg, deci poti cantari cu usurinta si bagajul familiei. Produsul are un maner ergonomic, confortabil si un display LCD, datorita caruia poti citi cu usurinta rezultatul masuratorii. Cantarul de bagaje Teesa este usor si nu ocupa mult spatiu, iar astfel il poti lua cu tine atunci cand calatoresti. 

Operatorul aerian ales iti impune o limita de bagaje in pounds? Atunci iti va fi de ajutor posibilitatea de a alege unitatea de masura, iar astfel nu mai trebuie sa faci tu calculele. Produsul are indicator de baterie descarcata si de supraincarcare, precum si inchidere automata.

Cantarul de bagaje Teesa poate fi folosit si pentru cantarirea de legume si fructe. Functia de tarare iti permite resetarea greutatii dupa ce agati recipientul, iar astfel poti masura greutatea neta.