Prezentari produse

Tableta pentru intreaga familie

Tableta pentru intreaga familie

Ti-ar placea sa te relaxezi dupa o zi de munca? Tableta EAGLE 1069 de la Kruger&Matz este un dispozitiv care iti va permite sa te bucuri de timpul petrecut pe Internet, sa vizionezi filmul preferat sau sa discuti cu prietenii. Cu siguranta, datorita functionalității sale, va fi si tableta perfectă pentru copilul tău!

Tableta cu Android

Tableta cu Android

EAGLE 1069 de la Kruger&Matz are la baza ultima versiune de sistem de operare Android 10. Noua versiune a sistemului de operare cu navigare imbunatatita prin gesturi, optiunea de a imbunatati sunetul sau controlul avansat al setarilor de confidentialitate determina o experenta placuta a utilizarii tabletei. La randul sau, Play Store ofera acces la jocuri si alte aplicatii ce iti ofera o multitudine de posibilitati.

Dobry tablet z ekranem 10 cali

O tableta buna cu ecran de 10 inch

Bucura-te de confort maxim atunci cand te relaxezi! Tableta EAGLE 1069 cu un ecran IPS cu diagonala of 10.1”, rezolutie Full HD si un raport al imaginii de 16:10 ofera o reproducere excelenta a culorilor. Redescopera filmuletele si pozele preferate!

Tableta nu numai pentru jocuri

Tableta nu numai pentru jocuri

Nu lasa nimic sa intrerupa distractia pentru tine sau pentru familia ta. Descopera posibilitatile unui procesor cu 8 nuclee cu 4 GB RAM si 64 GB memorie interna! Aceasta combinatie garanteaza o incarcare rapida a scenelor si o actiune lina atunci cand utilizezi cele mai solicitante jocuri si aplicatii sau vizionezi filme.

Tableta cu baterie puternica

Baterie puternica

Alege o tableta care poate tine pasul cu tine! Bateria rezistenta de 6000 mAh folosita pentru EAGLE 1069 va face ca intreaga familie sa poata folosi dispozitivul mai multe ore. De asemenea, tableta are un conector USB de tip C, care, datorita structurii sale simetrice, reduce semnificativ riscul de deteriorare a portului de incarcare.

Tableta cu Internet 4G LTE
Tableta cu Internet 4G LTE

Conexiune facila

Tableta EAGLE 1069 este dotata cu un modem 4G / LTE si Wi-Fi care ofera o conectivitate excelenta. Asadar, daca nu te afli in raza unei retele Wi-Fi, pofi avea Internet folosind slotul pentru cartela SIM. Al doilea slot hibrid poate fi folosit de exemplu ca cititor de carduri micro SD pentru a extinde memoria cu 128 GB. Conexiunea rapida este asigurata si de Bluetooth 4.2, care faciliteaza comunicarea cu dispozitivele din apropiere. Iubitorii de jocuri vor aprecia si portul OTG, care iti permite sa conectezi, de exemplu, un mouse sau o tastatura la tableta.

Tableta cu GPS

Tableta cu GPS

EAGLE 1069 poate fi nu numai o sursa de divertisment, dar poate servi si ca un sistem de navigatie auto. Receptorul GPS incorporat te va ajuta sa gasesti directia corecta fara probleme, indiferent unde te duci.

Husa pentru tablet Kruger&Matz

Functionalitate si siguranta

Tableta subtire si usoara EAGLE 1069 va poate insoti acasa, la intalniri de afaceri sau pe drum. Avand in vedere siguranta dispozitivului, in oferta noastra se regaseste si o husa eleganta care il va proteja de lovituri. Husa dedicata ofera acces facil la toate interfetele EAGLE 1069.