Prezentare ZAB0120N, ZAB0120G

Cele mai bune trotinete pentru cascadorii pentru copii

Trotineta Rebel Skater Pro

Daca esti in cautarea unei trotiente pentru copii cu care sa poti face cele mai interesante trucuri, merita sa-ti indrepti atentia spre modelul Skater Pro de la Rebel. Unul dintre avantajele principale este greutatea scazuta - doar 3.4 kg - care face mai usoara invatarea de trucuri noi! Scooterul freestyle este realizat pentru acrobatii si sarituri, nu pentru plimbarile prin oras, astfel are un alt fel de design fata de o trotineta clasica.

Trotineta performanta cu maner rotativ

Rotatie de 360°

O trotineta pentru cascadorii ar trebui sa fie realizata dintr-o singura bucata - fara ajustare de inaltime care ar putea sa ii slabeasca rezistenta. Exact astfel este realizat modelul Skater Pro. Mai mult, manerul se roteste 360°, ceea ce iti permite o rotatie completa.

Trotineta de cascadorii cu maner in forma de Y

Maner in forma de Y

Scooterul Rebel Skater Pro are un maner in forma de Y, mult mai rezistent decat manerele in forma de T. Merita mentionate si manerele ce nu aluneca realizate din TPR - material termoplastic rezistent la abraziune si care absoarbe socurile.

Scuter cu punte din aluminiu

Punte de aluminiu armat

Trotinetele de acest gen sunt facute sa suporte o greutate mai mare, in cazul modelului Skater Pro 100 kg! Mai mult, puntea produsului este facuta din aluminiu. Astfel, este usoara si astfel este mai usor sa realizezi tot felul de trucuri interesante.

Trotineta de cascadorii cu roti de 110 mm

Roti pentru cascadorii

O trotineta cu roti mai mari inseamna un confort sporit si viteza mai ridicata, motiv pentru care Skater Pro are roti de 110 mm cu parte centrala din aluminiu. Pentru o trotineta freestyle rulmentii sunt foarte importanti, motiv pentru care acest model foloseste rulmenti de cea mai inalta clasa - ABEC 9, care ofera o precizie mai mare si posibilitatea de a atinge o viteza mai mare.