Prezentari produse

Pistol de vopsit cu baterie Rebel Tools RB-1061

Pistol de vopsit cu baterie Rebel Tools RB-1061

Vrei sa iti renovezi un apartament? Uita de pensule, role si tava de vopsea! Pistolul de vopsea reincarcabil din seria Rebel Tools va inlocui toate aceste accesorii. Unul dintre principalele avantaje este reglarea latimii de pulverizare. Aceasta inseamnă ca acest pistol cu pulverizare va functiona atat pentru vopsirea suprafetelor mari, cat si pentru vopsirea elementelor de detaliu, astfel incat sa il poti folosi indiferent daca doresti sa reimprospatezi culoarea peretilor, sa schimbi culoarea dulapului sau sa revopsesti gardul. Cu siguranta vei observa diferenta in acuratetea utilizarii vopselei atunci cand doresti sa vopsesti pereti acoperiti cu tencuiala texturata sau elemente decorative ale obiectelor care ar fi plictisitor si problematic sa le vopsiti in mod traditional.

In functie de produsul utilizat si de propriile preferinte, va fi necesar sa reglezi grosimea stratului de acoperire, ceea ce este posibil datorita reglarii fluxului de pulverizare a vopselei. Pistolul de vopsit Rebel Tools este echipat cu o unitate de masurare, asa ca vei sti daca vopseaua trebuie diluata.

Pistolul de vopsit Rebel Tools RB-1061 este un dispozitiv ideal pentru persoanele carora le place sa simta deplina libertate in timp ce lucreaza. Cu toate acestea, incarcatorul si bateria nu sunt incluse in set. Sunt accesorii universale care se potrivesc majoritatii sculelor Rebel. Este o solutie buna atunci cand pistolul de vopsit este o extensie a setului tau de scule electrice din aceasta serie, deoarece nu ocupi spatiu in atelierul tau cu elemente suplimentare, inutile. Cu toate acestea, daca deabia acum incepi sa faci proiecte de bricolaj cu Rebel Tools, completeaza kitul alegand bateria RB-2001 si incarcatorul RB-2001-CH.