Prezentare TSA5040

Aspirator fara fir  Teesa Sweeper 7000

Aspirator fara fir Teesa Sweeper 7000

Te intrebi ce aspirator sa cumperi? Spune adio problemei cablului prea scurt, nepractic si alege aspiratorul fara fir Teesa Sweeper 7000 - usor, la indemana si extrem de confortabil de utilizat. Convinge-te singur cat de usor este sa faci curat!

Aspirator vertical cu reglare a puterii

Reglarea puterii

Aspiratorul vertical Sweeper 7000 are o reglare a puterii pe 2 niveluri. Poti schimba foarte usor nivelul de putere folosind butonul de pe manerul aspiratorului.

Aspirator fara fir

Libertate de miscare

Pe langa eficienta, un aspirator bun ar trebui sa se caracterizeze si printr-un confort ridicat de utilizare. Sweeper 7000 are un maner cu un unghi variabil de inclinare si capacitatea de rotire la 180°, ceea ce permite o mare libertate de manevra.

Aspirator fara fir cu iluminare

Iluminarea suprafetei curatate

Unul dintre avantajele suplimentare ale aspiratorului Teesa este iluminarea, care va fi utila atunci cand aspiri suprafete slab iluminate. Patru LED-uri puternice garanteaza ca nici o urma de murdarie nu va scapa atentiei tale, iar casa ta va fi mereu impecabila.

Aspirator portabil

Aspirator portabil

Sweeper 7000 are un design 2 in 1. Modulul de mana detasabil faciliteaza transformarea acestui dispozitiv intr-un aspirator mic, datorita caruia poti aspira rapid condimentele varsate pe dulapul bucatariei sau solul din florile de pe pervaz.

Aspirator auto

Capete de schimb

In plus fata de peria electrica, setul include, de asemenea, o duza cu capat ingust. Datorită lor, vei putea elimina, de exemplu, firimiturile ascunse in adanciturile canapelei; Sweeper 7000 poate fi folosit astfel si ca aspirator auto.

Aspirator fara sac

Usor de curatat

Cu acest model aspirarea este fara probleme! Sweeper 7000 este un aspirator fara sac, care se si curata extrem de rapid. Pentru a scoate recipientul pentru praf, tot ce trebuie sa faci este sa apesi un buton si sa il golesti. Asta e tot! Foarte simplu, nu?