Prezentari produse

Trimmer gard viu cu acumulator 4V

Foarfeca gard viu si gazon cu acumulator Rebel Tools RB-5003

Iti place sa-ti vezi gradina schimbandu-se din primavara in toamna tarzie? Frumusetea sa depinde de cat timp petreceti la tunderea arbustilor, tunderea ierbii si alte lucrari de ingrijire. Prin urmare, merita sa te asiguri ca ai la indemana instrumentele de gradinarit adecvate, inclusiv trimmerul de gard viu.

 

 

Foarfeca de gradina Rebel Tools iti va permite sa dai forma rapid gardului viu sau sa tai ramuri de copaci. Acest dispozitiv usor si la indemana de gradina te va ajuta sa realizezi adevarate sculpturi, sfere si alte forme in gradina ta.

 

 

Setul include un cap dedicat pe care il poti inlocui rapid, fara a fi nevoie de instrumente suplimentare. Trimmerul de iarba Rebel Tools te va ajuta sa tai precis pe langa scari sau copaci, precum si sa indrepti marginile gazonului, unde masina de tuns iarba ar putea deteriora plantele, de exemplu pe marginea rondurilor de flori.

 

Trimmerul fara fir pentru iarba si arbusti Rebel Tools este instrumentul perfect pentru sarcinile de gradinarit de zi cu zi. Incarcarea dispozitivului dureaz─â aproximativ 1 ora si este suficient pentru 20 de minute de functionare continua. Pentru persoanele care isi ingrijesc in mod regulat gardurile vii va recomandam trimmerul de gard viu fara fir RB-5001 disponibil de la Rebel Tools!