Prezentari produse

Masina de gaurit cu percutie 20V fara acumulator Rebel

Masina de gaurit cu percutie 20V fara acumulator Rebel

Masina de gaurit cu percutie este un instrument conceput pentru persoanele care nu doresc sa fie dependente de sursa de alimentare in timpul lucrarilor de renovare. Cel mai mare avantaj al RB-1011 este, desigur, faptul ca este o masina de gaurit cu percutie care permite sa lucrezi in doua moduri: cu sau fara percutie, ceea ce inseamna ca poti gauri nu numai in lemn si metal, ci si in caramida si beton. In plus, dispozitivul are un control al rotatiilor si un comutator stanga-dreapta, ceea ce mareste si mai mult precizia gauririi.

 

Un mare avantaj al masinii de gaurit cu percutie Rebel este lumina de lucru, care va face mult mai usor sa lucrezi in locuri intunecate, greu accesibile. In plus, avantajele acestei scule electrice cu siguranta includ greutatea redusa - doar 1,25 kg si manerul ergonomic, cauciucat, care asigura o utilizare confortabila.

 

RB-1011 este o masina de gaurit fara fir si, in functie de nevoile tale, poti cumpara unul dintre cele doua modele de acumulatori - 2 Ah (RB-2001) sau 4 Ah (RB-2002). Avantajul acestor baterii reincarcabile este ca sunt universale si compatibile cu majoritatea produselor din seria Rebel Tools.