Prezentari produse

Radiator electric cu ulei Teesa TSA8034 cu afisaj LCD

Radiator electric cu ulei Teesa TSA8034 cu afisaj LCD

In perioadele de „tranzitie”, inainte ca incalzirea locuintei sa fie pornita permanent, o alegere frecventa este incalzirea apartamentului cu radiatoare electrice. Daca doriti, de asemenea, sa utilizati aceasta metoda, va recomandam radiatorul electric cu 11 elementi de la Teesa. Principala caracteristica distinctiva a modelului TSA8034 este panoul tactil care va va permite sa alegeti setarile de incalzire preferate.

Daca nu doriti sa va schimbati in mod constant setarile de temperatura, alegeti un radiator cu ulei cu termostat - radiatorul portabil Teesa este doar un astfel de model. In plus fata de trei moduri de incalzire, dispozitivul are control automat al temperaturii, astfel incat nu numai ca puteti ajusta conditiile din camera in functie de nevoile dumneavoastra, dar va puteti asigura si ca temperatura selectata va fi mentinuta.

Dispozitivele Teesa combina functionalitatea, siguranta si confortul ridicat in utilizare. Acesta este motivul pentru care TSA8034 este echipat cu un temporizator de 9 ore, protectie la supraincalzire si un intrerupator de siguranta in caz de rasturnare. Toate acestea inseamna ca puteti lasa dispozitivul nesupravegheat in camera fara teama. Mai mult, dispozitivul poate fi controlat printr-o telecomanda, astfel incat sa puteti modifica setarile radiatorului fara a cobori de pe canapea.