Prezentari produse

Power bank Jump starter Rebel Power

Power bank Jump starter Rebel Power

Ti s-a intamplat sa te lase bateria de la masina in cel mai neasteptat moment si sa nu fie nimeni in jur sa te ajute? Power bank-ul Rebel Power cu functie jump starter te va ajuta sa eviti astfel de momente neplacute. Astfel, asigura-te ca il ai mereu cu tine in masina!

Power bank-ul Jump starter Rebel Power este dotat cu o baterie de 12,800 mAh si, pe langa cablul 3 in 1 inclus in set (micro USB, USB-C, Lightning) care permite incarcarea de exemplu, a unui smartphone, acesta iti poate folosi si la pornirea bateriei descarcate a masinii, sau a unei barci cu motor. Produsul are in plus si cabluri de curent continuu cu 9 capete diferite pentru incarcarea mai multor tipuri de dispozitive externe, cum ar fi un laptop, sistem de navigatie, o lanterna sau o masina de gaurit, care extind in continuare capacitatile dispozitivului si pot fi de mare ajutor la nevoie.

Poer bank-ul Rebel jump starter poate fi folosit in orice conditii atmosferice. Fie in zilele cu inghet, cu temperaturi de pana la -20°C, sau in zilele toride cu temperaturi de pana la + 60° C. Dispozitivul si accesoriile vin intr-o valiza ce nu iti ocupa mult loc in masina.