Prezentari produse

Camera web Rebel Comp

Camera web pentru lectii online Rebel Comp

Daca nu esti multumit de calitatea imaginii webcam-ului laptopului tau sau folosesti un computer si un monitor traditional care nu au webcam, iti recomandam camera KOM1056 de la Rebel.

 

Este o camera web pentru lectii on-line, chat pe internet sau intalniri de afaceri la distanta si conferinte video, care, datorita senzorului CMOS si rezolutiei 1920x1080 px Full HD la 30 de cadre pe secunda, garanteaza o imagine perfect clara, cu culori perfect reproduse. Dispozitivul functioneaza fara probleme cu computerele cu Windows 7, 8, 10, Mac si Linux.

 

Datorita reglarii la 360° a bazei, dispozitivul poate fi montat cu usurinta pe orice monitor sau laptop. Camera web Rebel permite, de asemenea, montarea pe un trepied, astfel incat sa te poti bucura de lectii, intalniri online sau sa transmiti filme chiar mai confortabil. Dispozitivul este echipat cu un microfon sensibil actionat de la portul USB care emite un sunet clar.

 

Marele avantaj al camerei web Rebel este si capacul blocabil al obiectivului. Camera web garanteaza controlul complet al confidentialitatii.