Prezentari produse

Camera web Rebel Comp

Camera web cu microfon Rebel Comp

 

Ai un computer tip desktop cu un monitor traditional acasa si cauti o camera care sa iti permita sa participi la intalniri de afaceri on-line sau la lectii la distanta? Alege camera web KOM1055 de Rebel, care, datorita optÈ›iunii Plug & Play, nu necesita instalarea de drivere suplimentare pentru o functionare corecta, ci doar conectarea la portul USB. Este important de mentionat - camera functioneaza fara probleme cu dispozitivele echipate cu Windows 7, 8, 10, precum si Mac si Linux.


Camera web Rebel accepta o rezolutie de 1280x720 px la 30 de cadre pe secunda si este echipata cu un senzor CMOS, datorita caruia imaginea emisa este clara, fara zgomot, iar culorile sunt bine reproduse. Camera web Rebeleste tot ce vei avea nevoie  pentru a participa confortabil la intalnirile on-line. Dispozitivul are un microfon sensibil incorporat pe care il poti conecta cu usurinta la un computer prin conectorul Jack.
 

Unghiul larg de vizualizare si posibilitatea de a regla baza in intervalul de 360° si de a o seta pe un trepied fac ca webcam-ul Rebel sa fie potrivit si pentru streamingul pe internet.