Prezentari produse

Cu stil

Ti-ai dori un sistem multimedia avansat in masina, dar nu ai suficient spatiu? Alege radioul auto Peiying Exclusive PY9909.4! Acest dispozitiv 1 DIN a fost echipat cu un ecran tactil retractabil de 7”, care se va potrivi perfect in interiorul autoturismului.

Tu decizi

Asculta muzica asa cum iti place! Radioul auto Peiying are comenzi de bas si inalte si un egalizator care iti permite sa reglezi setarile de sunet in functie de tipul de muzica pe care il asculti la un moment dat.

Multiple posibilitati

Calatoria poate fi facuta mai placuta nu numai prin muzica de la radio. Datorita numeroaselor porturi, poti reda videoclipuri si melodii de pe diverse suporturi de stocare, de exemplu unitati flash USB sau carduri micro SD. Dispozitivul are, de asemenea, o mufa AUX si functia Bluetooth, care iti permite, de asemenea, redarea unui playlist de pe smartphone.

Telecomanda

Cine spune ca soferul alege muzica din masina? Pe langa radio-ul auto, setul Peiying Exclusive PY9909.4 contine si o telecomanda, astfel incat pasagerii din spate pot sa aiba usor acces la radio.

Libertatea de a conversa

Vorbesti adesea la telefon in timp ce conduci? Uita de setul cu casca Bluetooth. Radiou-ul auto Peiying Exclusive PY9909.4 are functia de apel vocal, care iti va permite sa ramai in contact cu toata lumea.

Un plus de siguranta

Vrei sa sporesti functionalitatea radio-ului auto? Pe langa numeroasele porturi cu care este dotat produsul include si intrare pentru camera marsarier, imaginea fiind prezentata automat pe ecran dupa schimbarea in marsarier.