Prezentari produse

Pulsoximetru pentru deget cu Bluetooth PX70 Teesa

Pulsoximetru pentru deget cu Bluetooth PX70 Teesa

Ai grija de sanatatea ta! Pulsoximetrul PX70 de la Teesa este un dispozitiv pentru masurarea saturatiei oxigenului, a pulsului si a indicelui de perfuzie. Dimensiunile sale reduse inseamna ca il puteti avea oricand cu dumneavoastra pentru a realiza o masurare in orice moment. Testarea cu pulsoximetrul este foarte usoara! Pur si simplu puneti degetul in interiorul dispozitivului astfel incat sa se sprijine pe senzor, puneti mana pe o suprafata plana si apasati butonul. Asta e tot! Usor, nu?

Masuratori precise

Masuratori precise

Doresti masuratori exacte? Pulsoximetrul pentru deget efectueaza trei masuratori: oxigenarea sangelui in intervalul 35-100%, pulsul in intervalul 25-250 batai pe minut si indicele de perfuzie, care este puterea pulsului la locul senzorului.

Display LCD

Display LCD

Masurarea in sine dureaza doar cateva secunde si toate rezultatele vor aparea pe un ecran LCD clar, color dupa doar cateva clipe.

Pulsoximetru cu Bluetooth

Pulsoximetru cu Bluetooth

Pulsoximetrul Teesa PX70 are functie Bluetooth, datorita careia puteti conecta dispozitivul cu smartphone-ul si puteti stoca masuratorile in aplicatie. Mai mult, aplicatia va permite sa pastrati datele mai multor utilizatori, astfel incat sa puteti stoca rezultatele intregii familii.