Prezentari produse

Sticla cu filtru carbon Teesa

Sticla cu filtru carbon Teesa

Ai grija de mediul inconjurator si de sanatatea ta! S-a calculat ca, statistic, un european foloseste 50 kg de plastic pe an, dar acum poti face o schimbare! Tot ce trebuie sa faci este sa renunti la apa minerala in sticla de plastic si sa o inlocuiest cu apa filtrata. Crezi ca ai nevoie de un filtru? Nu este adevarat! Tot ce trebuie sa faci este sa alegei sticla Teesa care a fost echipata cu filtru. Toarna apa intr-o sticla si esti gata de drum!

Sticla fara BPA

Calitate superioara

Sticlele cu filtru Teesa sunt fabricate din materiale de cea mai inalta calitate si nu contin BPA - ceea ce inseamna ca au fost produse fara utilizarea materialelor care contin bisfenol daunator. Acorda atentie, de asemenea, garniturilor din cauciuc, care vor creste cu siguranta rezistenta la cadere.

Sticla cu filtru de carbon activ

Filtru de carbon

Sticla are un sistem de filtrare in 3 trepte. Filtrul de sedimente retine materialele libere, inclusuv praf si sedimente, filtrul cu carbune activ absoarbe foarte eficient clorul, compusii fenolici volatili si alti poluanti organici, in timp ce filtrul final reduce scurgerea particulelor fine din mediul de filtrare.

Filtru pentru sticle

Filtre inlocuibile

Atunci cand alegei o sticla cu filtru, nu arati ca iti pasa doar de mediu, ci si de bugetul casei. Filtrul pentru sticla Teesa este extrem de eficient - este suficient pentru 6 saptamani de utilizare sau pentru filtrarea a 300 de litri de apa. Gandeste-te doar cat poti economisi!

Sticle cu filtru in mai multe variante de culori

Variante de culoare

Care sticla cu filtru va fi cea mai buna? Desigur, una care, in afara de functionalitatea sa, iti va placea si din puctul de vedere al culorii. Sticla Teesa este disponibila in patru variante de culoare. Tu decizi ce model iti place cel mai mult!