Prezentari produse

Tableta Kruger&Matz KM1088

Tableta pentru biroul tau de acasa

Poti folosi tableta EDGE 1088 de la Kruger&Matz in trei feluri. Tastatura QWERTY de dimensiuni normale face ca tableta EDGE 1088 sa fie ideala atunci cand lucrezi de acasa. Ai o pauza de cafea? Atunci deconecteaza tastatura si foloseste-o ca o tableta simpla pentru a putea sa te uiti linistit pe internet. Iar cand vine momentul de relaxare, poti folosi o husa pliabila pentru a pune tableta intr-o pozitie confortabila pentru a putea sa te uiti la serialul preferat.

Tableta pentru biroul tau de acasa


Tableta Kruger&Matz cu ecran 10 inch Full HD

Ecran Full HD de 10 inch

Ecranul IPS de 10.1 inch Full HD are o rezolutie de 1920x1080 px, garantand un plus de detalii ale imaginii, contrast mai bun si un unghi de vizualizare mai larg, oferind astfel confort in vizualizare pentru multe ore la rand.

Tableta Kruger&Matz cu procesor Intel

Tableta cu procesor Intel

Procesorul puternic Quad core Intel® Atom® x5-Z8350 si placa grafica Intel® HD Graphics formeaza o combinatie ce iti ofera o buna functionare a tabletei EDGE 1088, chiar atunci cand folosesti programe sau aplicatii multiple.

Tableta Kruger&Matz cu 4 GB RAM

4 GB DDR3 RAM si 64 GB flash

Tableta EDGE 1088 Kruger&Matz are memorie RAM de 4 GB DDR3 si 64 GB memorie interna. Astfel, poti sa iti pastrezi toate documentele necesare salvate pe dispozitivul tau. Confort inainte de toate!

Tableta Kruger&Matz cu Windows 10

Tableta cu Windows 10

Tableta EDGE 1088 functioneaza cu sistemul de operare Windows, care este extrem de intuitiv. Meniul de Start imbunatatit garanteaza accesul rapid la functiile sale, la aplicatii si programe. Te simti ca acasa cu Windows 10 Home!

Tableta Kruger&Matz Home

Tastatura full size cu touchpad

Trebuie sa lucrezi de acasa? EDGE 1088 te va ajuta in aceasta situatie, avand o tastatura de dimensiuni normale inclusa in set. Tastele mari, spatiate asigura confortul la scris, iar touchpad-ul precis garnteaza confortul atunci cand trebuie sa lucrezi mai multe ore la rand.

Tableta Kruger&Matz cu cititor de card SD

Tableta cu cititor de card SD

Tableta EDGE 1088 are o serie de porturi ce ii sporesc functionalitatea. Ai la dispozitie, printre altele, slot pentru card SD, care iti permite sa extinzi memoria dispozitivului cu pana la 128 GB. In plus, ai 2 porturi USB pe tastatura, iesire micro HDMI, iesire casti, port micro USB si port de incarcare USB tip C.

Tableta Kruger&Matz KM1088