Prezentare TSA8061

Umidificator ultrasonic Teesa PURE LIFE H90

Umidificator ultrasonic Teesa PURE LIFE H90

Suferiti de dureri de cap frecvente sau ochii va lacrimeaza deseori? Scapati de cauza acestor afectiuni, adica aer prea uscat in casa si alegeti umidificatorul de aer Teesa PURE LIFE H90. Functionarea acestui dispozitiv se bazeaza pe utilizarea undelor ultrasonice, care garanteaza o functionare foarte silentioasa si un consum redus de energie.

Umidificator ultrasonic

Umidificator ultrasonic

Nu stii cum functioneaza un umidificator de aer? Umidificatorul ultrasonic foloseste ultrasunetele pentru a transforma apa in particule de mcii dimensiuni, creand abur. Modelul PURE LIFE H90 are o eficienta de 250 ml / h.

Umidificator ultrasonic cu reglare a aburului

Reglarea aburului

Umidificatorul PURE LIFE H90 ofera trei trepte de reglare a intensitatii aburului, astfel incat sa fie exact cum iti doresti. Mai mult, rezervorul de apa cu capacitate de 2.5 litri ofera mai multe ore de utilizare, chiar si la cea mai inalta treapta de functionare.

Umidificator silentios

Functionare silentioasa

Umidificatorul cu ultrasunete este foarte silentios. Produsul are cronometru, ceea ce este foarte util, astfel puteti lasa dispozitivul pornit peste noapte, fiind sigur ca nu va va deranja somnul.

Umidificator cu iluminare

Lumina de fundal

Un avantaj suplimentar al umidificatorului electric Teesa este capacitatea de a alege culoarea iluminarii. Veti alege cu siguranta o culoare care va face ca dispozitivul sa se potriveasc─â perfect in interiorul camerei in care este amplasat in prezent.